Aranjamente Craciun

Aranjamente Craciun

Aranjamanent figurina

Inaltime: 24 cmAranjamanetul este ideal pentru a fi oferit cadou de Craciun, pentru a pastra spiritul sarbatorilor aprins dar si pentru a decora spatiul in care ati ales sa petreceti. Lumanarea este disponibila in diferite culori, dupa propriile dumn..

60,00lei Preț cu TVA: 60,00lei

Aranjament Coronita Advent

Inaltime: 15 cmBază: 22 cm Aranjamanetul este ideal pentru a fi oferit cadou de Craciun, pentru a pastra spiritul sarbatorilor aprins dar si pentru a decora spatiul in care ati ales sa petreceti. Lumanarile sunt disponibile in diferite culori, d..

70,00lei Preț cu TVA: 70,00lei

Aranjament Craciun

Inaltime: 28 cmAranjamentul este ideal pentru a fi oferit cadou de Craciun, pentru a pastra spiritul sarbatorilor aprins dar si pentru a decora spatiul in care ati ales sa petreceti. Lumanarea este disponibila in diferite culori, dupa propriile dumne..

80,00lei Preț cu TVA: 80,00lei

Aranjament Craciun 1

Inaltime: 15 cm    Bază: 15 cm Aranjamanetul este ideal pentru a fi oferit cadou de Craciun, pentru a pastra spiritul sarbatorilor aprins dar si pentru a decora spatiul in care ati ales sa petreceti. Lumanarea este disponibil..

35,00lei Preț cu TVA: 35,00lei

Aranjament Craciun 2

Inaltime: 15 cmBază: 15 cmAranjamanetul este ideal pentru a fi oferit cadou de Craciun, pentru a pastra spiritul sarbatorilor aprins dar si pentru a decora spatiul in care ati ales sa petreceti. Lumanarea este disponibila in diferite culori, dupa pro..

35,00lei Preț cu TVA: 35,00lei

Aranjament Craciun 3

Inaltime: 12 cmAranjamanetul este ideal pentru a fi oferit cadou de Craciun, pentru a pastra spiritul sarbatorilor aprins dar si pentru a decora spatiul in care ati ales sa petreceti. Lumanarea este disponibila in diferite culori, dupa propriile dumn..

30,00lei Preț cu TVA: 30,00lei

Aranjament Ghem

 Inaltime: 24 cmAranjamanetul este ideal pentru a fi oferit cadou de Craciun, pentru a pastra spiritul sarbatorilor aprins dar si pentru a decora spatiul in care ati ales sa petreceti. Lumanarea este disponibila in diferite culori, dupa propriil..

55,00lei Preț cu TVA: 55,00lei

Aranjament Om de Zapada

Inaltime: 24 cm Aranjamanetul este ideal pentru a fi oferit cadou de Craciun, pentru a pastra spiritul sarbatorilor aprins dar si pentru a decora spatiul in care ati ales sa petreceti. Lumanarea este disponibila in diferite culori, dupa propriil..

80,00lei Preț cu TVA: 80,00lei

Aranjament Trio

Inaltime: 15 cmLungime: 35 cmAranjamanetul este ideal pentru a fi oferit cadou de Craciun, pentru a pastra spiritul sarbatorilor aprins dar si pentru a decora spatiul in care ati ales sa petreceti. Lumanarile sunt disponibile in diferite culori, dupa..

60,00lei Preț cu TVA: 60,00lei

Afişare 1 - 9 din 9 (1 pagini)